zondag 26 februari 2017

Once upon a time in a shop called SoMuch


Er was eens een magisch winkeltje in een land hier ver vandaan. Voor veel vrouwen en meisjes was het een groot feest om naartoe te gaan. Zo ook voor Frederike en Joanne. Ze hadden al tijden uitgekeken naar de nieuwe collectie van de Tante Betsy jurken.


Op een winderige avond in februari gingen ze op pad. Met een bos zelfgemaakte bloemen om eigenaresse Binnie te verrassen. Toen ze in Heerenveen bij Somuch aankwamen brandde er warm licht in de winkel en stond de koffie klaar. Eenmaal binnen gingen de jassen uit en stonden Frederike en Joanne voor de rekken met jurken, rokken, shirts en vestjes.


Van de nieuwe collectie Tante Betsy’s was helaas al een heleboel verkocht, maar ze konden toch nog een paar jurkjes in hun maat vinden en passen. De nieuwe Senorita viel erg in de smaak en ook de nieuwe printjes waren geweldig!


Gelukkig viel er bij Binnie nog veel meer te passen en te bekijken, ook voor de zoons & dochters van Frederike en Joanne was er van alles. Schoenen, tassen, overhemden, zwembroeken, bekers en zelfs flamingo’s zijn er te vinden!


Na de koffie, soesjes en tompouchjes gingen Frederike en Joanne heel laat weer naar huis, met nieuwe jurken en vestjes. 


Ze hadden afgesproken om elkaar op 5 maart weer te zien, en dan zouden er nog veel meer mensen de mooie jurkjes van Tante Betsy komen bewonderen…


Wow wat een mooi verhaal hè girls?
Heerlijk toch om zo'n geweldig leuke shopervaring bij een Tante Betsy verkooppunt te mogen delen. 
Frederike en Joanne petje af hoor, Binnie van SoMuch te Heerenveen zal dit geweldig vinden en die zal net als ons allemaal een grote glimlach op haar gezicht krijgen als ze dit leest. 
By the way Frederike en Joanne zijn de beheerders van de gezellige Facebook groep Tante Betsy happiness in a dress.


Dankjewel girls voor jullie leuke gastblogpost, I love it! En ik heb mijn best gedaan er samen met de foto's een leuk geheel van te maken.
Tot volgende week zondag 5 maart te Utrecht bij de SoMuch Betsy Lovers Meeting!
Kom jij ook? Ik blogde er hier al over.
Er zullen misschien nog niet zo heel veel verschillende jurkjes van de nieuwe Tante Betsy collectie te passen zijn, maar we maken er met ons allen een gezellige happening van.
 

Lots of love from Susan