zaterdag 6 mei 2017

So happy with Dress Senorita Black


Hey girls oh wat is het heerlijk blote benen weer hè?! Nu weet ik even niet wat voor een weer het in de rest van het land is.
Hier in zuid limburg en lekker op het terras in de tuin is het heerlijk zonnig weer en natuurlijk maak ik daar dankbaar gebruik van. 
Vandaag heb ik een nieuwe jurk aan, oh wat ben ik toch een bofbips :). Dress Senorita Black, een jurkje dat ik al weken of is het maanden geleden al heb gepast op de SoMuch Betsy lovers meeting. Ik heb echt enorm staan twijfelen of ik het zou kopen, maar volgens manlief was het slimmer om voor kleur te gaan en dat dit zwarte jurkje teveel in de kast zou blijven hangen.
Ik wist toen al dat er ook eenzelfde jurkje zou komen met een printje, dus besloot te wachten. 


Inmiddels heb ik van Dress Carmen Les Fleurs Black en Carmen Les Fleurs Pink en daar ben ik heel blij mee. De zwarte kocht ik eigenlijk omdat ik die Senorita zo gaaf vond en de roze kreeg ik van Tante, die weet dat ik knettergek op roze ben. 
Nu is er wel een verschil in maatvoering tussen die twee jurken, Dress Senorita past me gewoon in maat L (de maat die ik eigenlijk altijd draag), maar Dress Carmen Les Fleurs is smaller die heb ik in maat XL. 



Vandaag ook mijn zwarte sneakers bij de Senorita Black aangedaan die ik gisteren kocht in de outlet in Roermond, Asics Gel lyte 3 sneakers. 


Alleen heb ik gaande weg de middag toch gekozen voor mijn Art Company Clogs, die ik pas op marktplaats gescoord heb. Mijn hema sneakersokjes kropen me onder mijn hakken in :(. 
Ik had sowieso al besloten om die in de namiddag aan te doen om te gaan uiteten in Duitsland, dan kom ik tenminste met mijn voeten op de vloer whahaha. 



En natuurlijk heel blij dat ik eindelijk weer mijn Bandelettes aan kan doen. Deze keer gekozen voor de kanten versie, staat net wat sexier ;). Maar de zwarte unisex versie draag ik ook heel graag, die zijn lekker glad. 
Als je nu zoiets hebt van Bande...watte??! Dit zijn dus kanten banden of gladde banden (unisex) die aan de bovenkant en onderkant siliconen strips hebben. 
Het zijn dus geen hold-up panty's, maar daar lijkt de kanten versie wel op, maar zijn niet te vergelijken. 
Het ene is tegen schurende bovenbenen en als je de juiste maat koopt rollen ze niet af en blijven perfect op hun plek zitten. Hold-up panty's is iets heel anders en zijn dus gewoon panty's. 


Het hele eier eten met bandelettes is dat je eindelijk met blote benen onder je jurkje/rokje kunt. Ja ik weet er zijn andere oplossingen voor in de vorm van ondergoed met lange pijpjes of wielrenbroekjes, maar ik ga liever voor de sexy versie ;). 


Morgen heb ik trouwens een hele vroege blogpost, 's ochtends vroeg al. Dan start er namelijk een gave winactie ism de andere Tante Betsy blogster, Hilde van Hillybilly beauty, en die plaatst haar blogpost altijd heel vroeg ;).


Oh ja het is ook Hilde 'haar schuld' dat ik nu de Senorita Black heb, ik zag bij haar de Senorita Navy en bedacht me dat ik de zwarte eigenlijk ook nog steeds gaaf vind, vooral nadat ik hem bij Alma had gezien. Maar oops hij was niet meer in mijn maat bij Tante, dus ook mijn kort lijntje gebruikt en Anita gevraagd als er ergens eentje in mijn maat tussen de retouren zou liggen of ze dan aan me wilde denken. En hij lag gisteren op de deurmat op me te wachten, yihaaa oh nee Olé ;).
Hilde en ik dragen beide Tante Betsy vestje Summer Cardigan Formula One in deze collage. 


Lots of love from Susan

Ps de link van Bandelettes is een referral link.