zondag 4 juni 2017

Mother and daughter qualitytime


Hey girls vanmorgenvroeg ben ik samen met dochterlief gezellig naar een rommelmarkt in de omgeving gefietst. 
Zo fijn om lekker qualitytime te hebben samen met mijn meisje. Manlief voelde zich niet lekker en had wel mee willen gaan, maar ik had zoiets zorg jij nu maar eerst eens goed voor jezelf en ga nog lekker slapen. 


Vanmorgen koos ik ervoor om mijn Tante Betsy Dress Carmen Les Fleurs Black aan te doen.
Ik wist niet of het warm zou worden als de zon uitkwam en deed ook mijn Tante Betsy vestje aan, Summer Cardigan Fandango Pink


En daarbij deed ik mijn zwarte Asics gel lyte 3 sneakers aan, lekker makkelijk om op rond te lopen. 
En natuurlijk niet te vergeten mijn Bandelettes, keer op keer ben ik zo blij dat deze op mijn pad zijn gekomen en dat ik nu heerlijk met blote benen onder mijn Tante Betsy jurkjes kan. 


Maar terug naar qualitytime met dochterlief, we hebben genoten om heerlijk met ons tweetjes over die gezellige rommelmarkt te lopen. Er bleven een paar boeken van Nora Roberts aan mijn vingers plakken...altijd lekker om heerlijk weg te zwijmelen bij een boek (niks hoogdravends, maar lekker om mee te ontspannen). 


Na de rommelmarkt hadden dochterlief en ik allebei nog de behoefte om te genieten van de natuur en van elkaar en hebben we heerlijk op ons gemak nog wat gefietst door ons mooie zuid-limburgse landschap. 
We stopten even bij kasteel TerWorm en ik vroeg aan dochterlief of ze even een foto van me wilde maken voor mijn blog. 
Een jongen die bij het hotel aan het werk was stelde voor om ons allebei even op de foto te zetten, zo aardig en altijd leuk om een mooie foto te hebben van ons tweetjes. 


Lots of love from Susan

Ps oh ja even een zijnotitie ik heb deze Carmen jurk in maat XL ipv L. Hij viel me wat te strak in L. Normaal draag ik altijd maat L in mijn Tante Betsy jurkjes. De Senorita jurk heb ik wel in L. In deze blogpost zie je het verschil http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.com/2017/05/so-happy-with-dress-senorita-black.html