maandag 21 augustus 2017

Seven Lucky Tante Betsy girls


Hey girls vandaag is weer een blogpost waar velen van jullie halsreikend naar uitkijken, ik ga vandaag bekend maken welke 7 dames een Tante Betsy kadobon winnen twv €50 te besteden bij Tante Betsy in de webshop. 
Zoals jullie wellicht al hebben gelezen duurt het nog even voordat de nieuwe wintercollectie in de webshop van Tante Betsy komt. Dat gaat pas begin september zijn, maar niet getreurd volgende week vrijdag is het al 1 september dus wie weet. 



Tante Betsy vertelt ook dat de wintercollectie wel al in diverse verkooppunten te koop is. Zoals jullie gisteren konden lezen was er best nog wel wat keuze bij SoMuch in Heerenveen, maar vast ook bij andere winkels. 
Niet iedere winkelier heeft een groot assortiment aan Tante Betsy in hun shop of ze hebben meer jurkjes of items van andere leveringen besteld. Binnenkort zou er ook weer een volgende levering gaan komen, dus hou die winkels in de gaten of informeer er even naar om teleurstelling te voorkomen. Ik was zaterdag blij verrast dat er bij SoMuch toch nog heel wat Tante Betsy items waren. 



Op mijn blogpagina Tante Betsy shops kun je de volledige lijst met verkooppunten vinden. Er is een verkooppunt waar ik niet zeker van weet of die nog Tante Betsy heeft en dat is Bibliss in Gouda. Er zijn dit seizoen enkele afgevallen, maar ook weer nieuwe verkooppunten bij gekomen, dus check mijn lijst voor de zekerheid vooral als je een langere reis moet maken. 


Nou weet je wat ik ga jullie niet meer langer in spanning laten zitten en ga vertellen wie een van de zeven Tante Betsy kadobonnen heeft gewonnen. 
Even een zijnotitie, ik heb ze nog niet ontvangen...de dames bij Tante Betsy zullen het vast razend druk hebben.
Hopelijk krijg ik morgen ze per mail toegestuurd en kan ik het geld overmaken van de opbrengst van de Tante Betsy jurkjes en kan ik de kadobonnen aan jullie doorsturen. Dus behoor je tot de winnaressen stuur me een pb met je mailadres of stuur me een mailtje. 


Als allereerste heb ik een winnares getrokken uit de reacties op Instagram, wow ook daar meer als 100 reacties. Ik heb op mijn iPad op en neer gescrolled en mijn vinger bleef steken op de reactie van Essie71, Esther M. van harte gefeliciteerd!


Daarna heb ik naar drie winnaressen 'getrokken' uit de reacties op mijn blogpost, wow ook weer enorm veel lieve en leuke reacties, 182 reacties...
Ik heb op en neer gescrolled en mijn vinger bleef steken op de reactie van Dagmar, Miss Knitwit/Michelle en Jeannette A! Van harte gefeliciteerd dames. 
Als ik me goed herinner was Jeannette een van de dames die ook had meegeloot voor de Tante Betsy jurkjes, maar ik kan me daar ook in vergissen dat het een andere Jeannette was ;). 


En inmiddels heb ik ook op dezelfde manier drie winnaressen gekozen uit de reacties op Facebook. 280 reacties in totaal, soms ook eerst een felicitatie en daarna een reactie dat er mee gedaan werd aan de winactie, ik heb ze zelfs nog niet allemaal gelezen. Manlief en ik waren gezellig een weekendje weg en vandaag heb ik met dochterlief het blote voeten pad gelopen in Brunssum (binnenkort daar een gezellige blogpost over). 


Wie oh wie heeft op Facebook gewonnen? Joke B, Anita van V. en Christa van K. jullie zijn de drie winnaressen! Van harte gefeliciteerd! 


Nou girls dat was weer een gave winactie hè?! Maar niet getreurd als je niet gewonnen hebt want er komen alweer nieuwe winacties aan. Er staan er nog vier in de planning in samenwerking met diverse Tante Betsy verkooppunten! Ja echt waar!
Eentje ism Hippe Dingen (oh ik moet echt even contact met ze opnemen, nu eindelijk het gesponsorde jurkje ook verkocht is), eentje ism Love, Peace & Joy (heb je gezien dat er een nieuwe website is?!), eentje ism Ly-Lou (ja ook leuk om met een Belgisch verkooppunt samen te werken :)) en natuurlijk ook eentje ism SoMuch (want ik kreeg een tas vol gave Tante Betsy items). 


Bij de laatste ism SoMuch ben ik me nog even aan het bedenken of ik de Tante Betsy jurkjes en rokjes, per opbod zal verkopen of aan een vaste prijs en dan verloten onder de reacties...wat vinden jullie?
Oh en natuurlijk heb ik zelf ook nog items van de Tante Betsy fandag...de jeans hoodies en de  XXL Tammy jurken voor 2XL dames...wordt vervolgd!

Lots of love from Susan