zaterdag 4 november 2017

Let's spread happiness in a Tante Betsy dress!


Hey girls op de vroege ochtend geniet ik weer heerlijk van al jullie lieve en leuke reacties. Allereerst op mijn blogberichtje van gisteren over Dress Snappie Flower Branch, in het kader van geefmaand november laat ik alle lieve complimentjes goed binnenkomen en bedank er ook voor. 




Maar opeens zie ik dat het Belgische Tante Betsy girl Ria eindelijk gelukt is om ook een bericht op mijn blog achter te laten en ga dan toch eens even bijlezen van alle reacties die jullie hebben achtergelaten onder die gave winactie ism SoMuch te Heerenveen
Wat een heerlijke reacties! Zo genieten om te lezen wat jullie plannen zijn, maar ook zo genieten als ik lees hoe blij de Tante Betsy jurkjes jullie stuk voor stuk maken. 




Wat is het toch een feestje om zo'n geweldig mooie Tante Betsy jurkjes te mogen dragen en onze lijven mee te sieren. Slank of weelderig, het maakt helemaal niks uit ze staan ons stuk voor stuk prachtig!
Die Tante Betsy blijft ons verrassen met gave modellen die ze ontwerpt, wat is het toch een kanjer!




Lieverd, lieve Tante, je bent een topper dat je ons allemaal zo blij maakt met je prachtige ontwerpen waarin we heerlijk kunnen stralen. 
Nu weet ik zelf dat jij eigenlijk helemaal niet zo kleurrijk erbij loopt als wij in je Tante Betsy jurkjes. Maar ik hoop toch dat je zelf ook geniet van je prachtige ontwerpen en een mooie Vera jurk je lijf siert. Je hebt in ieder geval een heerlijk creatief kleurrijk hoofd met zoveel fantasie dat je zoveel moois voor ons ontwerpt. 




En achter je en naast je staat een fantastisch team van lieverds die zo goed voor ons zorgen. Ook als eens een jurkje niet goed staat of er wat mee is staan ze voor ons klaar om te zorgen dat wij het happiness in a dress principe kunnen blijven uitstralen. Dankjewel lieverds!


En ook dankjewel aan al die geweldige vrouwen en ook enkele heren die in de Tante Betsy verkooppunten staan. Ja girls als jullie de kans hebben en eens gaan shoppen in een stad waar een Tante Betsy verkooppunt hebben, ga dat zekers bezoeken!
Maar wie weet woon of werk je zelfs wel heel dichtbij zo'n leuke winkel. Laat je eens verrassen en pas ook andere modellen want het zou zomaar kunnen zijn dat een Lemonade model je ook prachtig staat of zo'n sportieve zippie (Vera en Sporty) óf een leuk retro model zoals de Fifi...




Lieverds geniet heerlijk van jullie Tante Betsy jurkjes én Tante Betsy outfits, maar ook van het leuke contact met elkaar. Geniet van de complimentjes die je krijgt en zie je mensen naar je kijken als jij als enige in een fleurige jurk loopt, zie het dan als iets positiefs!
Let's spread happiness in a Tante Betsy dress!


Lots of love from Susan