vrijdag 9 juni 2017

Live on Facebook

Hey girls vandaag ging ik weer live op Facebook, op mijn Tante Betsy blog Facebook pagina '365 days of happy Tante Betsy dresses'. 
Ik heb gisteren namelijk post gekregen met nog twee Tante Betsy jurkjes ten bate van een winactie in samenwerking met een Tante Betsy verkooppunt. Deze keer ism Hippe Dingen, Hippe-Dingen is online te vinden maar hebben ook twee stenen winkels, eentje in Oosterbeek en de andere in Zutphen. 


Ik laat in het filmpje een van de jurkjes op model zien, ik dus...
Ik heb maat L aan van Dress Pippa Dark Blue die als maat 44 valt. Ik heb hetzelfde jurkje dan ook nog te koop in maat M die valt als maat 42. 
Normaal is maat M 38-40 en maat L 42-44 dus zo krijg je al een idee. Als ik ze op marktplaats zet (dat is me nog niet gelukt) komen er alle afmetingen bij te staan. 


Ik laat in het filmpje ook nog even de zwarte Pippa zien en de Twiggy Gradica jurk, beide nog te koop ten bate van een winactie in samenwerking met Miss Vintage. De rest is allemaal verkocht op een groen Luna shirt na in maat XL (die valt als maat XXL, maat 50). 


Ik sta er ook nog even te kwebbelen over de vele Tante Betsy verkooppunten, waarvan je de lijst kunt terugvinden op mijn blogpagina's bij de tabbladen. 
Maar nu staat de link ook bij het filmpje vermeld op mijn Facebook pagina, wel zo leuk om zo'n stenen verkooppunt een bezoekje te brengen en heerlijk uitgebreid passen, advies krijgen en kopen. 


Ik verwijs nog even naar de winactie ism Tante Betsy waarbij je kans maakt op een Tante Betsy jurkje naar keuze. Vandaag is je allerlaatste kans op mee te doen! Klik hier


Maar er komt vrijwel meteen een nieuwe winactie achteraan in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen. En ook hier maak je kans op een Tante Betsy jurkje naar keuze! Wow zo gaaf! Deze winactie deel ik dan een dezer dagen, morgen eerst de uitslag van de Tante Betsy blog summer giveaway


Oh ja vandaag had ik voor het allereerst hier in Nederland mijn Danefae regenjas aan. Hij is nog niet verkrijgbaar in de diverse verkooppunten, waaronder veel verkooppunten Tante Betsy shops zijn maar je kunt hem wel aldaar bestellen. Vraag er even naar, neem contact met ze op...voor het geval je verder van een Tante Betsy verkooppunt af woont ;). 

Lots of love from Susan