dinsdag 25 juli 2017

Lucky Tante Betsy girls and Live on Facebook


Hey girls vandaag is een blogpost waar veel Tante Betsy girls halsreikend naar uit kijken, vandaag ga ik namelijk de vier winnaressen bekend maken van de Tante Betsy blog giveaway Miss Vintage.
Vandaag ga ik vier dames blij maken met een wel hele gave prijs, een Tante Betsy jurk naar keuze uit de Miss Vintage webshop.
Als ik dit typ weet ik inmiddels wie het geworden zijn...maar daar kom ik wat later in mijn blogpost op terug...ja ik hou het natuurlijk nog een beetje spannend...


Vandaag besloot ik weer eens live op Facebook te gaan, op mijn Tante Betsy blog Facebook pagina.
Het leek me leuk om de jurkjes van de nieuwe winter collectie (AW2017) te laten zien en er wat meer over te vertellen.
Gaande weg bedacht ik me als ik nu eens een onderjurk zou aandoen, zou ik ook wat jurkjes 'op model' (dat ben ik dus ;)) kunnen laten zien.
Ik verzamelde even wat moed en maakte ruimte op mijn iPhone, die staat vol met foto's en hupsakee daar ging ik dan live in Dress Ola Big Apple Blue. Ik had een mouw opgestroopt en vastgezet met het 'lintje' en een mouw gewoon lang gelaten, zodat jullie meteen kunnen zien hoe dit uitziet.Alvorens live te gaan deelde ik het even in de Tante Betsy Facebookgroepen (Tante Betsy Liefde en retro jurkjes en Tante Betsy happiness in a dress), zodat ik meteen gezellig wat kijkers heb van dames die toevallig online zijn.
Is toch zoveel leuker als in mijn eentje tegen die telefoon staan te kletsen, nu zie ik al pratend tegen mijn telefoon dat er dames zijn die een kijkje komen nemen. En ook leuk als je dan verschillende reacties langs ziet komen en er eventueel op kunt reageren.
Als je het hebt gemist kun je altijd nog gewoon terug gaan kijken hoor (klik hier) en zie je een uitgebreide passessie en sta ik regelmatig in de RJ Bodywear onderjurk te kwebbelen whahaha.

Ik heb er eigenlijk nooit een review over geplaatst omdat een onderjurk onder mijn Tante Betsy jurkjes me toch te warm is en voor mijn idee ook niet zo heel veel uitmaakt qua wel of geen afdruk te zien van bijvoorbeeld een panty of legging.
Ik vertel ook in het filmpje dat met mijn flinke buste, de jurk een stuk omhoog kruipt waardoor hij me te hoog gaat zitten (ik deelde dat hier ook al)...maar ik weet dat er veel dames heel blij zijn met de RJ Bodywear onderjurk (ook te koop gezien bij Pantalone). 
Het is en blijft een fijne onderjurk als je zoiets graag draagt en niet zo'n enorme buste hebt als ikke en zo heb ik nu vandaag zomaar toch eindelijk die review gedeeld :).Oh ja vandaag zette ik met mijn live on Facebook filmpje ook weer de Tante Betsy verkooppunten onder de aandacht. 
Daar zijn nu de diverse jurkjes, rokjes, tops, blouses en vesten van Tante Betsy te koop, dus hupsakee ga gezellig bij die winkels op bezoek of koop ze online als dat niet lukt om er persoonlijk heen te gaan.
Er staat een hele lijst van verkooppunten op mijn blog, onderverdeeld per provincie.Tante Betsy zelf is op vakantie en sowieso volgt die altijd later om de verkooppunten de eerste verkoop te gunnen.
Halverwege augustus zijn ze terug en zal de wintercollectie ook daar online komen.


Maar okay nu toch echt tijd maken om bekend te maken wie de gelukkige winnaressen zijn van een Tante Betsy jurkje naar keuze bij Tante Betsy verkooppunt, webshop Miss Vintage.
Zoals ik al bij de winactie vermeld heb kun je ook altijd op afspraak gaan passen en kopen in de showroom te Huizen.
Ik weet natuurlijk niet of jullie wensjurkje in de webshop staat, er staan nu een vijftal jurkjes in van de nieuwe collectie, maar er volgt nog een nalevering...jullie komen er vast wel uit samen met de dames van Miss Vintage.


Lootjes trekken zoals ik vroeger deed is me echt teveel werk met zoveel reacties, dus ik heb als allereerste op Facebook alle reacties geopend en toen op en neer gescrolled en daar kwamen deze twee namen uit de bus. Aiméé en Ninette (achternamen staan op de afbeelding van de reacties) jullie zijn de winnaressen van de Facebook winactieWat leuk is dat jullie ook allebei op mijn blog hadden gereageerd.En op mijn blogpost wederom een heleboel reacties en ook daar heb ik gescrolled en gekeken op welke naam mijn muis bleef staan en de winnaressen zijn Marja en Ellen (zie de foto reacties).Gefeliciteerd dames met deze enorm gave prijs!!
Nemen jullie even contact met me op, dan geef ik jullie gegevens door aan Miss Vintage.
Én weet je wat leuk is dat Marja een dubbele bofkont is (lees ik ;)) want zij heeft een rokje en topje gekocht op mijn Marktplaats account, van de door Miss Vintage ter beschikking gestelde sale items. 


Ik hoop dat dit ook voor Miss Vintage een hele leuke winactie was en wie weet ook voor herhaling vatbaar is. Dankjewel girls dat jullie allemaal zo enthousiast hebben meegedaan, gereageerd en ook de winactie hebben gedeeld. Dikke dankjewel knuffels!

Lots of love from Susan

28 opmerkingen:

 1. Alle winaressen van harte gefeliciteerd ;-)
  Ja, ik had je live gezien op fb.!
  Zo leuk.
  Je had mijn naam gezegd want je zag me....

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd dames met deze gave prijs. Ik ben benieuwd naar jullie keuzes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ellen Verschoor-Duivestein25 juli 2017 om 19:43

  Wauw wauw wauw..dank je wel Susan...ben er helemaal stil van..oh nee toch niet..jeeeeeehhhhhh��������.Stiekem weet ik al welke het wordt na je livesessie vandaag����

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd allemaal! Ik blijf genieten van het blog en wie weet win ik ook eens een jurkje☘

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd meiden!!
  Ik ga je filmpje nog even bekijken Susan!
  Groetjes,
  Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dames gefeliciteerd! Veel plezier met jullie aanwinst!
  Groetjes Monique V

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt weer 4 dames heel erg blij gemaakt.. Gefeliciteerd meiden.. Wat leuk dat je weer online was. Heb ik gemist, tja had het te druk... missschien kijk ik het een terug. Ben wel benieuwd naar de nieuwe jurkjes en hoe ze bij jou staan, dan weet ik ook hoe ze bij mij vallen. Die graatmagere fotomodellen zien er in een afvalzak er nog mooi uit. hahahahaha...

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Iedereen gefeliciteerd en wat een super filmpje Susan. Heb hem even teruggekeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd lieve winnaressen! Veel plezier er mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met deze mooie prijs lieve meiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd met jullie prijs! Een jurkje uitzoeken, hoe gaaf is dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd dames,wat zullen jullie blij zijn! Heel veel plezier van jullie gewonnen jurk. En leuk Susan, weer een live filmpje. Kan het nu helaas niet zien,dan vliegt mijn internet tegoed er door heen, maar ga het zeker kijken als we terug zijn van vakantie. Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van harte gefeliciteerd dames, wat leuk. En Susan, heb je live gezien vanmorgen. Wat een mooie jurkjes kwamen voorbij. Super. Petje af hoor, voor jou. Groetjes Jeanette Aeissing

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd dames! Vandaag bij Pantalons geweest (heeeeeel even, 1 minuut damesafdeling wand ik was met een 75yro vriend die een fleurig overhemd wilde) en daar hingen ook al flink wat grote en kleine appels van Tante Betsy.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd, dames! :D Veel plezier met jullie jurken!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd dames. Veel plezier met uitkiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd dames!
  Susan je filmpje was weer heel leuk. Wat ben je toch een heerlijk mens!
  Die lemonade butterfly dress vind ik stiekem toch wel erg leuk. Die halslijn vind ik eigenlijk mooier dan bij de andere overslag jurkjes. Ik weet alleen niet of die ook mooi staat als je een kleine boezem hebt.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zo gezellig terug kijken je live filmpje!
  Super gefeliciteerd 4 happy Ladies met jullie mooie prijs ❤️❤️❤️❤️
  Hier de laatste loodjes voor mijn zonnige vakantie waar ik uiteraard wat zomerse Tante Betsy mee naartoe ga nemen.
  Nog steeds succes met jou verbouwing & tot in augustus, fijne avond
  Groets vanuit 't Delftse

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gefeliciteerd dames!! Wat een superprijs! Heel veel plezier met shinen in jullie nieuwe tante Betsy!!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Gezellig filmpje, vandaag! En de winnaressen gefeliciteerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh wauw wauw wauw!!!Ik doe hier een dansje op mijn werk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oh wauw wauw wauw!!!Ik doe hier een dansje op mijn werk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Gefeliciteerd dames! Veel plezier met uitzoeken!

  Leuk filmpje weer Susan! Blijft leuk om de verschillende jurkjes te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik ben vandaag zo vrolijk.. Zo vrolijk.. Zo vrolijk... Geweldig dat ik een jurkje mocht winnen! :-) ben echt ontzettend blij <3 dank je wel lieve dames xx Aimee Moolenaar-Dols

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.