zaterdag 19 augustus 2017

This Fashionblogger doesn't love fashion


Whahaha ja echt waar deze fashionblogger houdt niet van fashion, nou ja van wat 'in de mode is'.  
Ik kijk wel eens bij 'bloggers gezocht' voor een leuke samenwerking, maar vaak passen die helemaal niet bij mij dus reageer ik niet. Ik zag een tijd geleden een oproep voor fashionbloggers...vertel waarom jij van fashion houdt...
Whahaha dacht ik bij mezelf...ik hou helemaal niet van fashion! Ik ben dan wel een fashionblogger geworden, maar ik hou van Tante Betsy!


Ik heb helemaal nadaniks met fashion, ik heb nog nooit de mode gevolgd. Vroeger in mijn jeugd niet omdat het geld er eenvoudigweg niet voor was en later niet omdat ik niet als ieder ander erbij wil horen en lopen. 
En ook omdat het voor mij een sport was geworden om voor weinig geld leuk uit te zien, dus kocht ik mijn kleding tweedehands (op de foto hieronder op tienertoer met 3 vriendinnen, gemaakt in 1983 denk ik). 


Ja en toen kwam Tante Betsy op mijn pad, ik heb altijd wel van kleur gehouden, knalkleurtjes daar sta ik nu eenmaal het beste mee en die doen mij stralen. Daarnaast draag ik ook graag zwart maar dan het liefst met een vrolijke fleurige print of kleur gecombineerd. Vrolijke jurkjes met een leuke of gekke print ja daar word ik blij van en het kan me niks bommen dat het geen mode is. 



Ik wil gewoon lekker mezelf zijn en niet achter de meute aanlopen en als eenheidsworst rondlopen. 
Opeens loopt iedereen in pastel of is grijs hip of loopt iedereen met een gescheurde broek rond. Nee hoor laat mij maar opvallen in het monotome straatbeeld en in een vrolijke jurk rondlopen en gewoon heerlijk mezelf zijn. 


Vroeger sprak ik kleine meisjes aan of ze die leuke vrolijke jurk ook in mijn maat hadden... En ja nu heb ik vrolijke leuke jurken in mijn maat en die me mooier als ooit laten uitzien. Ik heb echt nog nooit zo mooi uitgezien als in een Tante Betsy jurk. 


Ze benadrukken exact de juiste plekken voor mij en laten mijn weelderige lijf prachtig uitkomen. Daarom zal ik me ook nooit meer in een grotere maat gaan verstoppen...ik mag er zijn met al mijn mooie vormen! En ja ook mijn buik :p. 


Valt het je trouwens niet op dat opeens overal borduursels terug komen in de mode? Zo blij dat Tante die ook weer teruggebracht heeft in haar ontwerpen...maar eigenlijk zijn ze ook nooit weggeweest...want Tante Betsy blijft gewoon bestaan ;). 


Lots of love from Susan